Fast i huset / Kunst i kulturhuset
logo

Kunst i kulturhuset

På væggene i kulturhuset hænger det meste af året lokal kunst fra spændende og meget forskellige lokale kunstnere.
 
Det er kulturhusets kunstgruppe, der står for aftalerne med kunstnerne, og der er normalt 3-5 forskellige i løbet af et år. P.t. er der aftale flere år frem, men henvend dig gerne, hvis du er interesseret.
 
Formand er Iris Koll, der kan træffes på tlf./sms 4112 3398 - eller e-mail til Ellen på
ellen.houlberg20@gmail.com
 
Der er flere frivillige, Birgit Olsen og Jens Jacobsen, er også med i gruppen, men vi vil meget gerne være endnu flere. – Så tag gerne kontakt til kunstgruppen, hvis du er interesseret i kunst og evt. være frivillig i kulturhusets kunstgruppe.
 
 
 
 
 
Kunst i Stenlille Kulturhus
januar-februar-marts 2018
 
Lis Kristoffersen
med malerier på væggene i Stenlille Kulturhus, januar-marts 2018:
”Jeg er uddannet socialrådgiver, men har altid interesseret mig for at tegne og male.
Jeg maler udelukkende oliemalerier, og min stil er naturalistisk/impressionistisk.
Mine motiver er dels hentet i de nære omgivelser, naturen, dyrene og menneskene omkring mig, dels fra rejser, hvor jeg inspireres af naturens skiftende former og farver.
Jeg har tidligere været medlem af Hashøjgruppen og har igennem en tre år deltaget i påskeudstillinger på Falkensten. Jeg har endvidere udstillet på Kunstnergården i Dianalund, Aktivitetscentret i Skælskør samt Galleriet i Alstedgårdhaven.”
Lis Kristoffersen, Tornmarksvej 25, 4173 Fjenneslev, Tlf. 60 91 86 03 - Mail: liskr54@gmail.com

Stenlille Kulturhus
Lis Kristoffersens billeder hænger i Stenlille Kulturhus, Hovedgaden 37, 4295 Stenlille nogle måneder frem, til der skiftes til ny kunstner lørdag den 24. marts 2018. Skal du se Lis Kristoffersens farverige billeder kan du komme i huset samtidig med at bogcafé og lokalhistorisk arkiv har åbent, hver tirsdag eftermiddag kl. 15-17.
 
Grethe Vesti har desuden kreativ bogfoldning med alle interesserede, ligeledes tirsdage kl. 15-17. Ring evt. til Grethe på 5170 3063 for at høre nærmere.
 
Desuden er der også åbent i bogcaféen hver lørdag formiddag kl. 10-12, hvor alle er velkomne. Der er som regel en kop te eller kaffe. Hver 3. lørdag i hver måned er der også varmestuestrik. Her kan du kontakte Britta Bech på 4098 8528 for at få mere at vide.

Fotos: Ellen Houlberg Thomsen, frivillig i Stenlille Kunstgruppe i Stenlille Kulturhus. Kontakt gerne Ellen for at få mere at vide om kunstgruppen, tlf. 5164 4934, eller mail ellen.houlberg20@gmail.com.
 
På det ene billede ses Lis Kristoffersen ved siden af portrætbilledet af Selma Lagerløf.
Klik på billederne for at se dem større...
Web: Preben Lemann Sørensen